Michiel de Ruyter Zeeheldendrop

Een ouderwets lekker dropje met een onoverwinnelijke smaak. Doe je ogen dicht. Proef het zout van de zee. Luister naar het gebulder van de kanonnen in de verte en waan je voor heel even in de Gouden eeuw.

Zeeheldendrop bestaat uit een mix van drie vormen: Michiel de Ruyter, een kanon en het schip de Zeven Provinciën. Het is stevige, licht zoute drop, bereid met Arabische gom. Gemaakt met liefde en aandacht. Dat proef je en dat zie je. Door de bijzondere verpakking een origineel cadeau voor iedereen die trots is op Nederland.

Zeeheldendrop is verkrijgbaar in

  • een zakje van 180 gram
  • een prachtig bewaarblikje van 300 gram
  • een geschenkkist met hierin een zakje en een blikje

 

Wil je de zeeheldendrop opnemen in het assortiment van je winkel?
Neem dan contact met ons op: 0118 - 591000

Voor niets en niemand bang

Michiel Adriaenszoon de Ruyter (1607 – 1676) is de grootste zeeheld van onze geschiedenis. Als elfjarige Vlissingse jongen ging hij naar zee. Later won hij als admiraal vele zeeslagen door slimme tactieken en vooruitstrevende militaire strategieën.

Gooi de trossen los en hijs de zeilen

Het vlaggenschip van admiraal Michiel de Ruyter is De Zeven Provinciën (1656 – 1694). Een van de beroemdste oorlogsschepen uit de Nederlandse Gouden eeuw. Het linieschip voer samen met andere schepen uit de vloot op één lijn en verraste zo de vijand.

Hoor het gebulder van de kanonnen

De Zeven Provinciën had 80 bronzen kanonnen aan boord. De totale vloot had er wel honderden. Tijdens een zeeslag gaf dit een oorverdovend lawaai. De kogels vlogen over en weer en de kruitdampen benamen je de adem.

Online bestellen

Er is een geschenkdoos vol zoute drop beschikbaar. Deze kunt u slechts voor 14,95 EUR incl. verzendkosten direct bestellen

Michiel de Ruyter
Michiel de Ruyter Zeeheldendrop
MdR